Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Renkor Tech Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Casca de protectie
2319 lei
Brand
Conform EN 397
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Casca de protectie impotriva socurilor mecanice, penetratiei, flacarii deschise, comprimarii statice laterale, cu/fara caracter antistatic, asociata cu capison asigura procetie impotriva curentilor de aer, iar cand este asociata cu viziera pemite utilizarea in locuri unde exista risc de producere a arcului electric.

Casca de polietilena de inalta densitate (HDPE). Sistemul de amortizare este realizat din 6 chingi textile. Calota este prevazuta cu sant si fante laterale pentru montarea accesoriilor. Banda de fixare este din material textil. Are sistem de auto-reglare conform circumferintei capului de la 53 la 62 cm. Prevazuta cu banda antitranspiratie.

Instructiuni de utilizare, intretinere si depozitare:
- casca trebuie curatata cu detergent si apa calda (max. 50 C). Se va evita contactul cu substante care contin solventi, acizi sau alchool, pentru ca acestia pot reduce rezistenta castii.
- inainte de utilizare se sugereaza controlul castii pentru identificarea eventualelor fisuri, taieturi sau alte tipuri de deteriorari. In cazul prezentei acestora se va inlocui casca. In urma unui impact puternic casca se va inlocui chiar daca nu prezinta defecte vizibile.
- inainte de utilizare se va verifica atasarea chingilor interioare fata de suspensia interna, astfel incat acestea sa fie fixate corespunzator si sa asigure purtarea corespunzatoare a castii pentru a absorbii socul.
- casca se pastreaza in locuri uscate, la temperatura ambianta normala, in spatii necontaminate.
Din Gura in Gura